Осман Октай: В ДПС назначават престъпници срещу пари! (ВИДЕО)

Осман Октай: В ДПС назначават престъпници срещу пари! (ВИДЕО)
4 (80%) 1 vote

Осман Октай твърди, че в ДПС било обичайно да продават имунитет за пари

Осман Октай скандализира зрителите на Нова с поредна доза от разкритията си.

Бившият най-доверен на Ахмед Доган заяви в ефир, че сред депутатите на бившата му партия са хора, които бягат от тежката ръка на закона. „В листите на ДПС става практика да се номинират хора, които са си платили, за да получат имунитет“,
Бившият зам. – председател на ДПС знаел за хора, които не жалят средства, защото вярват, че партията ще ги направи недосегаеми и ще продължат със своеволията и беззаконието. Попадането на Митхат Табаков зад решетките обаче щяло да внесе смут. Мнозина попаднали по този начин в редиците на ДПС били сериозно притеснени да не попаднат на негово място.

Осман Октай е категоричен, че ДПС вкарва престъпници в парламента

Осман Октай е категоричен, че ДПС вкарва престъпници в парламента


Осман Октай сподели, че преди време Табаков е лекар с авторитет в града. Слабостта му към хазарта и чашката обаче го провалила. Като кмет избирал фирмите на Гюнай Сефер за обществени поръчки. Това било обществена тайна, но хората мълчели от страх.

„Всички кадри на ДПС са изненадани, защото те смятат, че са недосегаеми и затова са си позволявали такива престъпления не само в Дулово, но и на много места“, беше категоричен Осман Октай.

Мнозина кметове на общини, станали депутати, защото злоупотребили с огромни средства по оперативни програми.
Осман Октай цитира даде за пример Щерю Щерев. Той бил обвинен в сериозни злоупотреби още по време на първия мандат. От ДПС не само не се отказали от него, но и му се доверили и сега е депутат втори мандат.

За Христо Бисеров бившият заместник на Доган твърди, че ако няма външна намеса, случаят ще се покрие и забрави. Осман Октай очаква да излиза още скандална информация по случая.

Вижте подробности във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар