От БСП ще ни замазват очите с нови „опорни точки”!

От БСП ще ни замазват очите с нови „опорни точки”!
3 (60%) 1 vote

„Опорните точки” на властта са съсредоточени по-скоро срещу идеологическия враг, отколкото срещу електората

Централата БСП спусна нова директива с опорни точки. Ако нещо ви се струва познато, или го чуете в следващите седмици, да ви е ясно – така ги командват червените „отгоре”.

Главния редактор на вечно неудобния Биволъ – Атанас Чобанов смята, че „опорните точки” са дело на пресцентъра на БСП до червените депутати. Вместо като Антон Кутев да изпадат в смешни ситуации като остроумничат, нека си спазват указанията и до изборите всичко ще бъде песен.

Целта на инструкциите е да реагират адекватно на “внушението на ГЕРБ, че през 2015 г. държавата ще катастрофира“, пишат от offnews.bg.

Все пак лидерът на БСП си има собствен ПР

Все пак лидерът на БСП си има собствен ПР


Депутатите няма да разпространяват такива скандални спекулации като в случая с бития от полицията студент. Тогава се опитаха да пробутат, че „май не е добре с главата“, но не им се получи. Място за ирония има само когато се коментира интелекта лидер на вражеския лагер

Не се изненадвайте какво ще чуете от редиците на БСП през следващите дни:

От ГЕРБ постановят страната в опасност като безотговорно твърдят, е ще катастрофираме заради политиката на правителството. Това само ще притесни и ще прогони чуждите инвеститори.

– Не бива да се обръща внимание на Борисов, когато говори за финансова стабилност и фиск. До вчера, все пак, не знаел разликата между фиск и фикс.

От редиците на БСП ще се постараят да вменят на електората, че постигнатият от новата власт размер на задължения е 14,1 млрд. т.е. по-нисък от заложеният в Закона за бюджета. Правителството е икономисало – 500 млн. лв. по-малко.

Кабинетът е отчел дефицитът от 1.8%, т.е. по-малък от заложения – 2%. Сумата възлиза на150 млн. лв по-малко.

Във втората половина на 2013 са се събрали 520 млн. лв. в повече от предвиденото.

Кабинетът „Орешарски“ извадил от фризера социалните плащания след четири дълги години и върна ДДС на бизнеса.

Избирателите трябва да знаят, че ще се работи по отношение на плоския данък като минималната работна заплата няма да се облага, хората с доходи до 4500 лв. Ще дължат на държавата 10% данък, което вече е факт; а тези с над 4500 лв. ще плащат 20% данък.

Правителството е изпълнило 90% от предизборните си обещания

До изтичане на мандата в държавата ще има 250 хил. нови работни места, а минималната работна заплата ще стане 450 лв като нараства постепенно.
С тези оопорни точки властта целяли да върне в електората доверието в партията-майка и коалиционните партньори.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар