Ченгета викат на разпит митичния Маджо

Ченгета викат на разпит митичния Маджо
5 (100%) 1 vote
Босът на СИК Младен Михалев-Маджо на разпит заради отвлечения син на Венци Стефанов

Митичният бос на силовата групировка СИК Младен Михалев по прякор Маджо ще бъде викан да дава сведения на разследващите по случая с отвлечения син на Венци Стефанов. Това разкриват пред „България днес” служители, свързани с разследването.
Все още няма насрочена дата за разпита, но според запознати Маджо щял да получи призовка до няколко седмици. По молба на свидетеля сведенията ще бъдат запазени в пълна тайна поради съображения за неговата сигурност. Добре облеченият бизнесмен ще дава обяснения за взаимоотношенията си с бандата за мокри поръчки на Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския. Групата, нашумяла като „Килърите 5” бе разкрита от служителите на МВР преди няколко месеца. Първоначално тайфата на Йоско бе обвинена за покушението срещу Киро Японеца и екзекуцията на друга знакова фигура от престъпния свят – Филип Найденов-Фатик.

Маджо

Маджо живее в чужбина и рядко се връща у нас

Изданието припомня, че дълго време полицията не успя да открие следи от похитителите на Димитър Стефанов. След неуспеха на ченгетата в издирването на сина на Венци Стефанов се включил и Маджо, който му е стар приятел.
Основателят на СИК се е опитвал да откупи живота на отвлечения син на шефа на ФК „Славия”. Говори се, че Маджо дори изпратил 500 хиляди евро на Йоско Костинбродския. Посредник в преговорите бил Боян Петракиев-Барона, който се познавал с Йоско. Последният обаче върнал парите, като заявил, че няма нищо общо с отвличането. Следи от похитения Митко няма и до днес.
Маджо от години живее в Швейцария и рядко се прибира в родината си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар