Четирима души в затвора за смъртта на Филип Сиймур Хофман

Четирима души в затвора за смъртта на Филип Сиймур Хофман
5 (100%) 2 votes

Смята се, че те са продали смъртоносната доза хероин на звездата

Трима мъже и една жена са били арестувани по подозрения, че стоят зад смъртта на холивудската звезда Филип Сиймур Хофман. Четиримата са били задържани от органите на реда в Манхатън, тъй като има съмнения, че именно те са продали на актьора фаталната доза хероин, която го уби. В домовете на четиримата били открити общо 350 пакета с хероин, предават от вестник „Ню Йорк Поуст“.

Филип Сиймур Хофман

Филип Сиймур Хофман

Тепърва предстои разследване, за да се уточни дали действително хероинът, който задържаните са продали на Хофман, е бил некачествен и това е довело до смъртта му. Припомняме ви, че 46-годишният Филип Сиймур Хофман беше открит мъртъв в дома си в Манхатън в неделя. Пристигналите на мястото полицаи бяха категорични, че става въпрос за приемане на свръхдоза хероин. В апартамента на звездата бяха открити пет празни пакетчета от наркотика както и спринцовки и обгорена лъжичка, в която звездата е приготвял хероина, за да си го инжектира.

Дългогодишната половинка на актьора – дизайнерката Мими О’Донъл, разкри, че той дълги години се е борел със зависимостта си, но безуспешно. Именно това е станало причина за раздялата им преди няколко седмици. О’Донъл не издържала и помолила Хофман да се изнесе, за да се справи с проблема си, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар