Стоян Георгиев обмисля да отиде при кака си

Още едно лице на бТВ е на път да отиде при конкурентната Нова ТВ. След като цял куп ключови фигури от медията я напуснаха в посока конкурентната телевизия, отливът от бТВ продължава. В медията все по-упорито се шушука, че Ани Цолова - една от журналистките, които си тръгна от бТВ през лятото, възнамерява да изтегли и брат си при себе си.

[caption id="attachment_265140" align="alignleft" width="300"]Братът на Ани Цолова също обмисля да отиде в Нова ТВ Братът на Ани Цолова също обмисля да отиде в Нова ТВ[/caption]

Стоян Георгиев също се изявява като репортер в бТВ. От както кака му напуснала обаче положението за него в медията станало буквално нетърпимо. Самата Ани също правела всичко възможно, за да привлече брат си в Нова. Нещо повече, ако се махне от бТВ Стоян най-вероятно ще заеме поста на шеф на репортерите в Нова ТВ, което щяло да му осигури и по-висока заплата от настоящата. В Нова журналистът ще се разписва срещу 3500 лева на месец, научиха от ПИК.

Ако журналистът приеме офертата на Нова, той ще стане поредното лице на бТВ, което ги напуска заради конкуренцията им. Припомняме ви, че през изминалата година това сториха Ани Цолова заедно с партньора й в ефир Виктор Николаев. Малко след тях и водещата на централната емисия новини Ани Салич също обяви, че се разделя с медията, за да отиде в Нова.