Росен Петров стана герой! Спаси пострадала с дете при ПТП!

Росен Петров стана герой! Спаси пострадала с дете при ПТП!
5 (100%) 2 votes

Росен Петров завел майката и детето й до „Пирогов”, взел и документите на виновника

Росен Петров се превърна в герой за една майка и детето й.

Водещият на „Нека говорят…” се оказал единствения разумен човек в изключително критична ситуация. Станал неволен свидетел как шофьор помел млада жена с момченцето й. Инцидентът се случил на пешеходна пътека, в центъра на столицата.

При удара на автомобила майката излетяла на два метра във въздуха, разказа Росен Петров за „БЛИЦ”. Шофьорът не избягал от мястото на инцидента и поискал да помогне. Пострадалата обаче била толкова уплашена, че не поискала и да помисли да бъде отведена с детето си в „Пирогов” от виновника. Тогава Росен Петров предложил помощта си и ги взел в автомобила си.

Всички отишли в отделението по травматология. Пострадалите били добре, но още се уточнява състоянието им. Шофьорът бил страшно уплашен и седял пред отделението с цялото си семейството.
rosen petrov
Росен Петров се грижил за спокойствието и на двете страни. Дори взел документите на шофьора, който бил на средна възраст, за да ги предаде на полицая в „Пирогов”.

Майката и момченцето й, което се казвало Красимир, били под наблюдение. Имало вариант да останат за лечение. Росен Петров не се чувствал като герой, просто постъпил както било нужно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар