Настъпиха много тежки времена за Ламбо

Настъпиха много тежки времена за Ламбо
3 (60%) 2 votes

Колегите му от парламента го забравиха нацяло

Стефан Данаилов изпадна в забвение от страна на колегите си в парламента, след като го споходи тежък здравословен проблем.

Очевидно червените депутати не се сещат изобщо за най-възрастния си колега в редиците им. От любим актьор на поколение българин, Ламбо е на път да се превърне в поредния забравен талант.
Вестник „България Днес” пише, че откакто Стефан Данаилов е научил за тежкото заболяване, никой не му е ходил на гости, нито пък си е направил труда да му звънне поне по телефона и да го попита как е.

Част от народните представители от червените редици си признаха чистосърдечно, че наистина не са си направили труда да се чуят поне по телефона с Данаилов.

Колегите му от парламента го забравиха нацяло

Колегите му от парламента го забравиха нацяло

Те излязоха с оправданието, че се притесняват да му звънят или пък да му напишат съобщение, тъй като в моменти като този, човек трябва да бъде с най-близките си хора.

Народният представител от левицата Петър Курумбашев пък се зарадва, че някой го е подсетил за Ламбо, признавайки, че не му е звънял от няколко месеца. Той обеща, че в близките дни ще му се обади да го чуе как е, пише Новини.бг.
Всъщност тези факти едва ли биха учудили някого, тъй като често пъти се случва, когато човек изпадне в някакво затруднение да бъде забравен от мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар