Доган изпълзя от сараите! Купонясва с Галена!

Доган изпълзя от сараите! Купонясва с Галена!
5 (100%) 1 vote

Доган заряза писането на титаничния си научен проект, за да стегне редиците на ДПС

Доган възкръсна за светския живот!

Една година след нападението на Октай, доброволното му отшелничество и ужким писането на феноменален научен труд, Сокола се завърна сред своите.

Доган изненада съпартийците си, дошли на семинар през почивните дни във Велинград. Не е ясно на какво са обучавали активистите, но пък партията щедро отпуснала средства за тържествена вечеря, пиша от „Преса”. Звездата на вечерта се очаквало да бъде Галена, но голямата изненада била появата на почетния председател.

Ахмед Доган явно се е излекувал от тежката депресия, която му пречеше да се яви на делото срещу Октай Енимехмедов. На партито бил в отлично настроение и с чаша уиски обиколил всички гости на семинара, за да ги поздрави.

Доган се завърна!

Доган се завърна!

Пожелал им успех и им казал, че до един се ползват с неговото доверие. „Личеше си, че се вълнува. Той няколко пъти призна, че му липсват срещите с нас“, твърдят присъстващите народни представители.

Въпросното парти не било така пищно както с колегите от БСП на семинара на в Боровец. Макар и без караоке, Галена вдигнала градуса на настроението и накарала самия Доган да затанцува. Непрекъснато поздравявали с песни и него, и наместникът му – Лютви Местан. Доган явно останал доволен от мероприятието, защото едва ли не закрил купона. Останал до 2 часа и веднага след него си отишли последните присъстващи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар