Бареков изрева за случващото се с майка му

Бареков изрева за случващото се с майка му
4 (80%) 3 votes

Николай Бареков се жалва от най-върлия си душманин – ползвал скрити ресурси, за да съсипят семейството му

Николай Бареков се оплака от репресия. Вечният му враг – Бойко Борисов, беше обвинен пред агенция „ПИК”, че закача майка му с всичките си познанства и ресурси.

Проблемът възникнал около седмица (малко след това Йордан Бонев заяви, че бившият премиер се опитвал да организира с Петното сваляне на правителството). Бареков твърди, че Борисов използва контактите си в Министерство на правосъдието и Съдебна охрана, за да изпраща призовка за него на адреса на семейството му, за да я получи майка му. Полицията я търсила в 7 часа сутринта! Бареков нарича някогашният си любим политик – „изверг”.

Лидерът на „България без цензура“ бил потресен. Тресели го заради делото, което завел Борисов срещу него. Бившият премиер заведе иск за клевета, но призовкарите не търсели Бареков, а умишлено безпокояли родителите му.
nikolay barekov
Ако не са искали да притесняват жената, можели да го намерят в офиса му – както правели в предишните дела. Получавал десетки призовки! Но Борисов впрегнал „репресивната държавна машина”, за да шанатажира майка му!

Когато Борисов загубил майка си, наричал Магдалена Барекова – негова втора майка. Дори се заклел! Обаждал й се по телефона да се чуят. Всичко обаче се променило, когато тя публично заявило, че управлява по грешен начин. Тогава я забравил и спрял да й вдига телефона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар