Сега има само добри възможности пред мен!

Гласувайте за статията

С това искам да благодаря на моята сестра, която не ме изостави въпреки моето ужасно поведение

Стефан Велев - спрях пиенетео с капките Алкофитал

Стефан Велев – спрях пиенетео с капките Алкофитал

Казвам се Герган и съм от Монтана. Сега само живея тук, иначе съм родом от едно пловдивско село. В Монтана се преместих при сестра ми. Тя е по-голяма от мен и ми е повече от майка. С моя проблем не исках да стресирам родителите си и затова се доверих на нея.

Става въпрос за едно мое бъдещо заминаване в чужбина. Аз бях одобрен за една работа в Германия и заминавам за там в началото на юни. Всичко беше наред при мен, оставаше само да се оправя с моята лека зависимост към алкохола. Лека, но упорита. Благодарение на сестра ми, както и на капките Алкофитал, аз успях да се коригирам. Знаех, че от това зависи животът ми и направих всичко възможно да се справя. Доволен съм, че сестра ми избра директен подход. Ако не бях застанал лице в лице с моя проблем, аз нямаше да мога да го реша.

alkoFital_Аз имах нужда от това наглеждане не само за да не забравя да пия от капките, ами за да мога да се концентрирам върху усъвършенстването на езика. Иначе впечатленията ми от самите капки са много добри. Билковата комбинация явно прави възможно да не ми става добре, когато пия алкохол и съм взел от капките за лечение на алкохолизъм. Аз взимам Алкофитал от месец. Вече не ми е необходимо да ги употребявам, за да си концентрирам желанието или нежеланието за пиене. Давам си сметка, че желанието ми да се представя добре на интервюто изигра някаква роля, но в крайна сметка пълната заслуга за отказването ми от алкохола имат капките Алкофитал.

Стефан Велев от Велико Търново

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар