Ани Салич се забърка в грандиозен скандал

Ани Салич се забърка в грандиозен скандал
5 (100%) 3 votes

Колегите й се навдигнаха на бунт срещу нея

Журналистката Ани Салич се превърна в ябълката на раздора веднага след като се вля в редиците на Нова тв.

Отначало новите й колеги недоволстваха, че бившата водеща на централните новини на bTV се ползва от редица привилегии, които са табу за останалите. Тя имала право да избира оператора, с който ще заснеме материала, без да се съобразява с неговото работно време. Освен това веднага след като станала част от екипа на новата медия, Ани получила и служебен автомобил.

Колегите й се навдигнаха на бунт срещу нея

Колегите й се навдигнаха на бунт срещу нея

Още непреглътнали първия горчив хап от появата на Салич в Нова тв, колегите й са принудени да преглътнат и още една несправедливост.
През последните няколко дни из коридорите на Нова тв се носи мълвата, че именно Ани Салич ще заеме стола на Даниела Тренчена, която е водеща на централните новини.
Вестник „Всеки ден” пише, че Тренчева, която е дългогодишен кадър на Нова тв е получила изкусителни оферти от други медии.

Не става обаче ясно в коя от офертите на конкурентните телевизии, е успяла да привлече вниманието водещата.
В Нова тв назрява сериозно недоволство от факта, че новодошлите кадри в редиците получават много по-високо трудово възнаграждение от тези, които работят там от дълги години.
Новите колеги на Салич са възмутени от това, че тя иска да води свое предаване, а в същото време иска да заеме и мястото на Тренчева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар