Нов удар на МВР – „Факири“ дадоха фира

Нов удар на МВР – „Факири“ дадоха фира
1 (20%) 1 vote

Тази сутрин МВР започна нова спецакция с кодово име „Факирите“ в София, при която до момента са арестувани 9 души, по-известните от които са: Синигера, Дългия, Енота, Турчина, Пайко и Беззъбия. Всички те са познати като изключително престъпна група, която се занимава с кражба на всякакви автомобили в столицата – от най-луксозни до най-обикновени.

В момента МВР прави обиски в гаражите, където групата е държала крадените коли. А в домовете им са намерени фалшиви документи за собственост, газов пистолет и технически пособия за запалване на автомобили.

Паралелно с „Факирите“ тече и друга спецакция срещу т.нар. „силоваци“, изпълняващи мокри поръчки – група, която се занимава с изнудване и рекет. До момента са задържани 14 души.

Цветан Цветанов обясни, че в последните месеци МВР усилено работи срещу тежката организирана престъпност, корупцията, автокрадците, наркоразпространението и т.н.

„За мен е по-важно обществото да се чувства по-сигурно, а ние да покажем, че държавата е много по-силна от организираната престъпност. Крайно време е тя да бъде извадена от „октоподи“ и от лица и хора, които тормозят обществото с подобен вид престъпления“, категоричен бе министър Цветанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Нов удар на МВР – „Факири“ дадоха фира”

  1. ivoivov

    февр. 23. 2010

    няма да има безработица поне в България сега те прибраха всички работници , шефовете им сега ще търсят персонал………и ето нови възможности се откриват пред българската младеж ,че те да не би да вдигат щанги и да пият аналгини за тоя дето духа…….

  2. nikos

    февр. 23. 2010

    Bravo na MVR …samo taka.

Добавете коментар