Войната между него и Халваджиян продължава

Скандалът между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян достигна до своята връхна точка.

Носи се мълвата, че двамата се хванали за гушите покрай паралелната им дейност, даваща възможност за изява на деца-таланти. За да надцака Слави, Матърдич събра вчера в Пловдив 600 деца на кастинг.

13-годишна девойка от Града под тепетата впечатли журито на „Големите надежди” освен с изпълнителските си качества и с трогателната си лична история.

[caption id="attachment_264950" align="alignleft" width="300"]Войната между Слави и Халваджиян продължава Войната между Слави и Халваджиян продължава[/caption]

От екипа на шоуто, което ще тръгне от тази пролет в ефира на Нова тв, разказват, че въпреки крехката си възраст, девойката е понесла много тежки удари от живота.

Междувременно все по-усилено се говори, че Слави Трифонов има сериозни намерения да удължи срока на детското си шоу. Целта е да не могат участници от него да се включат в проекта на Халваджиян. На този етап, Трифонов е с едни гърди напред, но докога ще успее да задържи преднината си, предстои да разберем. Припомняме, че именно от сцената на „Шоуто на Слави” изгря звездата на малката чаровница с огромен талант – 9-годишната Крисия от Разград. Момиченцето успя да покори сърцата на хиляди българи, пише pik.bg.

Твърди се обаче, че въпреки огромния си талант, Крисия няма да спечели конкурса, организиран от Трифонов и победителката е посочена предварително.