Осман Октай е убеден: Главата на Сергей Станишев пада до няколко месеца

Осман Октай е убеден: Главата на Сергей Станишев пада до няколко месеца
2.4 (48%) 5 votes

Бившият премиер иска да стане еврокомисар, за да се измъкне от България и последиците от управлението си

Главата на Сергей Станишев като лидер на БСП ще хвръкне до няколко месеца. Прогнозата е на Осман Октай, един от учредителите на ДПС. В началото на 90-те години Октай беше заместник-председател на партията и началник на предизборния й щаб. Заради неразбирателства с тогавашния лидер Ахмед Доган обаче Октай напусна ДПС, но продължи да бъде активен коментатор на политическия живот в страната.

Сергей Станишев

Сергей Станишев

Октай е напълно сигурен, че през септември месец Сергей Станишев ще загуби лидерството си в БСП и партията ще има нов председател. Бившият политик смята, че наместникът на настоящия червен лидер ще бъде Димчо Михалевски, който нарочно не се е появявал от доста време в публичното пространство. Октай смята още, че Георги Първанов е достатъчно умен, за да не се опитва да се добере до лидерските позиции в столетницата.

Бившият народен представител от ДПС смята още, че Коалиция за България нямат шанс да спечелят предстоящите евроизбори и това съвсем ще затвърди недоволството срещу лидера им. Станишев осъзнава това и затова се напъва да стане еврокомисар – за да се измъкне от България и негативните последствия от политиката си, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар