Комикът и съпругата му се опитват от две години да си осиновят детенце, държавата не им позволява

Любо Нейков понесе поредния удар в личен план. Оказа се, че комикът не успява да се сдобие с второ дете, въпреки огромното му желание. Нейков и съпругата му Гинка от две години са подали документи за осиновяване. До момента обаче всичките им опити да бъдат одобрени удрят на камък. Държавата отказва да ги одобри за осиновители без за това да бъдат изтъкнати каквито и да е основателни причини.

[caption id="attachment_264894" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков не успява да си осинови дете Любо Нейков не успява да си осинови дете[/caption]

Семейството на Любо Нейков дотолкова се обезверило от неуспехите си, че дори се свързали със социалното министерство. Самият комик се опитал да помоли за съдействие от там, за да се пребори с бюрократичните спънки, но напразно. Отговорът на институцията бил, че правилата важат за всички, за да се осигури максимално добро бъдеще за децата от домовете.

Всички тези откази буквално обезверили и Любо и Гинка, които мислят да се откажат от идеята да си осиновят дете. Припомняме ви, че актьорът от години се грижи за няколко дома за сираци в София, подпомагайки ги финансово. Нейков обаче предпочитал да не парадира с тази си дейност, научиха от ПИК.