Вълна от безредици се очаква този месец и според налагащото се мнение, зад това стои странния тандем Бойко Борисов и Коко Динев

Засилват се опасенията от сериозни безредици, в които може да се пролее кръв. Футболни запалянковци се уговарят  среща в Пловдив на 7-ми този месец и на 19-ти в столицата, разкрива публикация на „24 часа“. Според медията, достоверни източници от полицията и специалните служби имат данни за надигаща се нова вълна от размирици с ксенофобски заряд, който вероятно ще бъде използван срещу правителството.

[caption id="attachment_264910" align="alignright" width="300"]boiko-i-dinev Не е тайна, че Бойко и Коко Динев са познати[/caption]

Поредната скалъпена история е насочена срещу Борисов, намесва се и Коко Динев, в заведение на когото намериха фалшиви пари. Не е тайна, че двамата са познати. Играчите в задкулисието продължават кампанията на черен пиар. 

Повод за спекулациите е акция на агитката на пловдивския „Ботев“, която официално е заявила намерение за протестен митинг на 7-ми този месец, срещу връщането на вакъфски имоти от съда. Инициативата е подкрепена и от „Локомотив“, собственост на Коко Динев. Феновете са получили обещание за съдействие дори от своите „върли врагове“ - ЦСКА и Левски.

Другата знаменателна дата е 19-ти февруари - годишнината от обесването на Левски и тогава в столицата се очаква наплив на хора. Взривоопасната смес от запалянковци и ултранационалисти ще се използва за сваляне на правителството, твърдят някои.

[caption id="attachment_264909" align="aligncenter" width="300"]bezredici-boiko-i-koko Черен пиар: Бойко и Коко Динев подготвят безредици?[/caption]

Поредната скалъпена история научаваме от „влиятелен източник“. Бойко Борисов е имал среща тези дни с Коко Динев в Сандански. На чашка, в компания на фолкаджийки,  босът на „Локо“ се е ангажирал да посръчка футболните агитки в замяна на бизнес облаги, обещани му в аванс, само и само да падне правителството.  "24 часа"  съобщава, че Коко Динев се намира в Марбея заедно с футболистите си от доста време и дори не е в час със замисъла на феновете. Бойко Борисов по телефона е отрекъл  за среща с бизнесмена, както и за намерения, да използва протеста в Пловдив и митингите в София за политически цели, потвърждава БЛИЦ.