Колоритният бохем Митьо Пищова изплака мъката си и заяви намерение да се самоубие публично

„Болен съм - изплака Митьо Пищова пред „ШОУ“ - останах инвалид, а ми дадоха пенсия 150 лв. - не се живее така, дори водата в джакузито си не мога да сменя... Ще се беся!“

[caption id="attachment_264858" align="alignright" width="300"]pistova Митьо Пищова ще се беси!?[/caption]

Димитър Маринов, или като е известен на всички Митьо Пищова, е отчаян от живота. Здравословните проблеми направо го смазват, а все още му се искат жени и то по много, признава той. Откакто прекара инфаркт и то не един, е започнал да си гледа здравето, и пръска пари по доктори, а не по жени. И го дава по-спокойно, защото и да иска, не може.

„Остарях вече“ - със съжаление признава Митьо Пищова в своето интервю, цитиран от БЛИЦ. Роден в търновско село, той с гордост се смята за „болярин“ и живее наистина като такъв. Пръскал е пари и по жени, и е помагал на бедните. И със своите подвизи в леглото не пропуска да се похвали, обаче в минало време. Стигнал е до номер 3379, но ще слага край – ще си метне въжето и ще се беси, и то съвсем скоро.

Докторите са му намерили 32 болести: сърце, диабет, подагра и още много. Не стига това, ами и финансово го е закъсал, признава си честно Пищова.

За него понятието „чест“ е свещено. Хвали се с агентурно минало и познанство с всички знакови фигури на прехода, половината от които - мъртви, но „истински мъже“. Смята се за „комунист“, но не като сегашните. Твърди, че особено сред политиците, повечето са меки китки, няма достойнство, чест и морал, е - с изключение на Бойко...

Най-големият бохем, а той настина е голям - по габарити, смята да напусне живота ефектно, като е живял. Митьо Пищова е твърдо решен да извика телевизията на 6-ти май, да събере десетина красавици и както си знае да завихри купона, а след това да си метне въжето и да се самоубие пред цяла България.

Е, може пък и да не стане така: добре известният бохем винаги излиза сух от всичко, в което има способността да се забърква, коментира БЛИЦ.