Кулезич се самоунижи публично, посипа си главата с пепел

Кулезич се самоунижи публично, посипа си главата с пепел
3 (60%) 2 votes

От Нова ТВ също не простиха на журналистката гафа с Николай Бареков и лъжливата информация

Люба Кулезич си вкара куриозен автогол с гостуването на Николай Бареков в предаването й миналата седмица. В него журналистката обяви на всеослушание, че БТК финансира партията на Бареков „България без цензура“. И въпреки показаните документи, че това не е така, репортерката упорито продължи да си държи на своето.

Люба Кулезич си посипа главата с пепел заради гафа с Николай Бареков и БТК

Люба Кулезич си посипа главата с пепел заради гафа с Николай Бареков и БТК

И последствията не закъсняха. От БТК разпространиха официално опровержение, заявявайки категорично, че нямат нищо общо с „България без цензура“. Нещо повече, от компанията настояха за публично извинение от страна на Кулезич, като в същото време намекнаха, че е възможно да поискат и правна компенсация за клеветата й.

Естествено, тази заплаха и излагацията на репортерката им никак не се хареса на шефовете на Нова ТВ и те буквално принудиха устатата водеща да се смаоунижи публично, посипвайки си главата с пепел заради думите си за БТК и Николай Бареков. Тази сутрин, в необичаен за нея стил, Кулезич обяви, че се извинява както на

Николай Бареков, така и на БТК, уточнявайки, че източниците й са я подвели лошо. И за да бъде унижението за водещата пълно, от медията също пуснаха официално писмо, в което се разграничават от действията и думите й, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Кулезич се самоунижи публично, посипа си главата с пепел”

 1. ивайло манолов

  май 04. 2014

  НЕ МОГА ДА НЕ СЕ ВЪЗХИТЯ НА КАЧЕСТВАТА НА ТАЗИ ВЕЛИКОЛЕПНА ЖУРНАЛИСТКА,ИНТЕЛИГЕНТНА,ТАЛАНТЛИВА,МИСЛЕЩА,ВЕЛИКОДУШНА,НАСТЪПАТЕЛНА,БЕЗСТРАШНА,СПРАВЕДЛИВА,ЯСНА,ТОЧНА,МАЛЪК ПРАЗНИК Е ЗА МЕН СЪБОТНОТО И НЕДЕЛНОТО И ПРЕДАВАНЕ'НА СВЕТЛО',А ЗНАМ,ЧЕ Е СЛЕДЕНО С ИНТЕРЕС ОТ МНОГО МНОГО ХОРА.ЦЕЛУВКА ЗА ЧОВЕКА ЛюБА КУЛЕЗИЧ!

 2. Elisaveta Stefanova

  май 25. 2014

  ВЪЗХИЩАВАМ СЕ ОТ ТАЗИ ТАЛАНТЛИВА ЖУРНАЛИСТКА .С НЕТЪРПЕНИЕ СЛЕДЯ ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПРЕДАВАНЕТО НА СВЕТЛО ! ЖЕЛАЯ Й МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!! ДО СКОРО ВИЖДАНЕ НА ЕКРАНА !!!

 3. Митко Зоров

  Ное. 19. 2014

  Elisaveta Stefanova , jelaq i mnogo iskam s teb da badem priqteli , pusni mi pokana , ako obichash razbirase !

Добавете коментар