"Другарки и другари, БСП ще спечели изборите", надъхвал хората Йордан Бонев

Жесток скандал разтърси политическото пространство по-рано днес. Оказа се, че човекът, който свидетелства с категоричност, че е присъствал на среща между Бойко Борисов и Бисер Миланов-Петното, е всъщност сред най-яростните активисти на БСП.

[caption id="attachment_264835" align="alignleft" width="300"]Йордан Бонев пред медиите Йордан Бонев пред медиите[/caption]

Йордан Бонев, мъжът, който пред медиите обяви, че е присъствал на въпросната среща между лидера на ГЕРБ и скандалния бизнесмен, е заснет на събрание на младежкия клон на Коалиция за България. Кадърът е направен през август 2012 година, а на него ясно се вижда Бонев, стъкнат в черно сако и бяла блуза, който говори от импровизирана трибуна.

iordan bonev1Вдясно от него се намира и самият председател на младежката формация на партията - Явор Гечев, който в момента е заместник министър на земеделието. Очевидци, присъствали на въпросното събрание, разкриват, че Бонев бил изключително вдъхновен и се обръщал към всички присъстващи с "Другари и другарки". Нещо повече, той надъхвал останалите, че именно БСП ще бъдат победители на следващите избори, научиха от ПИК.

"Само с БСП можем да променим бъдещето на България", превъзнасял се Бонев.