Постоянните купони и напивания, както и честите скандали с гаджето й Деян Донков тотално сринали психиката на иначе талантливата актриса

Радина Кърджилова най-вероятно ще бъде изгонена от театър "Българска армия", където е на щат. Иначе талантливата актриса буквално се е сринала психически и се представя кошмарно на сцената. Вместо да блесне с ролята си в "Декамерон" по Джовани Бокачо, Кърджилова разочаровала зрителите в театъра с посредствената си игра и ужасно слабо представяне.

[caption id="attachment_264812" align="alignleft" width="300"]Радина Кърджилова може да изхвърчи от театъра Радина Кърджилова може да изхвърчи от театъра[/caption]

Това принудило режисьорката на пиесата - Диана Добрева, да махне звездата от "Стъклен дом" и сама да изиграе образа й на Перонела, за да спаси представлението от абсолютен провал. Запознати издават, че това било едва началото и младата актриса като нищо да изхвърчи и храма на Мелпомена. Източници от театъра издават, че обещаващата млада актриса демонстрирала тотално пренебрежение както към театъра, така и към колегите си. Тя редовно закъснявала за репетиции, появявала се в неадекватно състояние и не показвала никакво желание да подобри играта си.

Явно пиянските нощи и безкрайните купони си казват своето, шушукат в "Българска армия". За капак и непрестанните скандали с гаджето й Деян Донков тотално сринали психиката на Радина и като нищо да й костват кариерата, предават от ПИК.