Георги Кадиев: БСП тръгват по пътя на СДС

Георги Кадиев: БСП тръгват по пътя на СДС
4 (80%) 2 votes

АБВ не могат да са ни противници, категоричен е червеният депутат

Рестарта на АБВ на Георги Първанов предизвика истински смут в редиците на БСП. И докато от ръководството на червените побързаха да го заклеймят като предател и дори се събират утре на специален пленум, на който най-вероятно ще го изключат от партията, част от депутатите на столетницата не споделят това мнение.

Георги Кадиев не смята АБВ за конкурент на БСП

Георги Кадиев не смята АБВ за конкурент на БСП

Според едно от знаковите лица на Коалиция за България – Георги Кадиев, партията е тръгнала по саморазрушителния път на СДС. Кадиев предрича, че именно незавидната съдба на сините, които се разцепиха и дори не успяха да се преборят за място в парламента, очаква и управляващите, ако не спрат да се нахвърлят върху формацията на Георги Първанов.

Кадиев е категоричен, че проблемът на партията му не е АБВ, а ГЕРБ, които са истинските им противници. В същото време отцепникът от БСП Ивайло Калфин заяви, че в ръководството на червените е необходимо да се направи промяна. „Много пъти сме поставяли пред тях изключително важни въпроси, но никой не ни е обръщал внимание“, заяви Калфин. И добави, че разделението в ляво не е кой знае колко страшно, тъй като подобни разцепления са факт в много европейски държави.

Калфин не коментира дали с Георги Първанов ще присъстват на утрешния пленум на БСП, на който се очаква да ги изключат от партията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар