От февруари: Сменят Зуека и Рачков в „Господари на ефира!

От февруари: Сменят Зуека и Рачков в „Господари на ефира!
4 (80%) 2 votes

Смяната на водещите настъпва в началото на февруари!

Мястото на култовото предаване „Господари на ефира” ще се „оваканти” на два пъти през най-късия месец на годината. От началото на месеца, по-точно от трети февруари Димитър Рачков ще отстъпи стола си на Румен Угрински. Актьорът и телевизионен водещ ще се радва само за кратко на екранното присъствие на Рачков. Угрински е кукловод в телевизионното предаване по ТV7 „Говорещи глави”.

В екипа на „Господари на ефира” първо по Нова телевизия и по –късно по BТV той влиза в партньорство с Валентин Танев. Румен Угрински е познат на зрителите още с участията си в късометражни филми, както и в телевизионните сериали „Тя и той”, телевизионни и радио реклами. Като театрал е награждаван с куп награди от международни куклени събития в страната и извън нея.

Zueka & RachkovС негово участие няма да спрат рокадите в предаваното „Господари на ефира”. След това следват още размествания в телевизионното шоу. Васил Василев-Зуека ще „сдаде поста” на красивата водеща Мария Игнатова. Това ще се случи на 17-ти февруари. Това събитие ще сбъдне най-голямото желание на актьора. А то е да води „господарското предаване” с очарователната Мария.

Преди известно време мълвата твърдеше, че Димитър Рачков ще попречи всячески на участието на Мария Игнатова в „Господари на ефира”, тъй като дългогодишната им връзка се разтече заради новата тръпка на Игнатова – мастит бизнесмен. Дали е така или не бъдещето ще покаже. Засега бившата водеща на друг култов формат „Х фактор” ще ни радва рамо до рамо с кукловода Угрински.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар