Процесът по събуждането на седемкратния шампион във Формула 1 вече е започнал

Михаел Шумахер се подобрява все повече с всеки изминал ден! Седемкратният шампион във Формула 1 вече реагира на инструкциите на лекарите, които са започнали процеса по изваждането му от комата. От понеделник насам медиците подлагат Шумахер на цял куп неврологични тестове, на които звездата реагира положително. Нещо повече, според източници от болницата в Гренобъл при един от мозъчните тестове спортната легенда дори мигнал, предават от английския "Guardian", цитирани от Агенция ПИК.

[caption id="attachment_264746" align="alignleft" width="300"]Михаел Шумахер излиза от комата Михаел Шумахер излиза от комата[/caption]

Припомняме ви, че малко по-рано тази седмица стана ясно, че състоянието на Шуми се е стабилизирало дотолкова, че позволява да бъде изваден от медикаментозната кома, в която се намира, от както падна лошо на 29 декември по време на спускане със ски във Френските Алпи. Вследствие на удара пилотът получи тежка черепно-мозъчна травма.

Мениджърката му Сабине Кем отказа да потвърди дали слуховете, че клиентът й излиза от комата са верни. Кем обаче и не опроверга тази информация. Съпругата на Корина също запазва мълчание до момента. Пред болницата в Гренобъл продължават да се стичат стотици фенове на Михаел Шумахер.