Любимата певица на Тодор Живков оплю гологлавия водещ, че поругава песните й

Слави Трифонов определено не е сред най-обичаните родни знаменитости. Дългия си е спечелил доста врагове с невъздържания си нрав и на моменти агресивно поведение. Тези дни шоуменът отнесе поредните критики по свой адрес. Те дойдоха не от кого да е, а от една от легендите в българската музика - певицата Мария Кокарешкова.

[caption id="attachment_264736" align="alignleft" width="300"]Мария Кокарешкова нападна Слави Трифонов Мария Кокарешкова нападна Слави Трифонов[/caption]

Любимата певица на Тодор Живков се нахвърли върху Дългия с обвинения, че е поругал песните й. Според нея Трифонов е откраднал голяма част от нейния репертоар и го е поругал с неговите аранжименти. Кокарешкова заяви, че македонските песни, които тя е пяла преди години, сега се представят от Слави и цял куп чалгаджийки с ориенталски орнаменти, които по думите й са ужасно грозни.

Водещият на "Шоуто на Слави" все още не е коментирал думите на Кокарешкова. Припомняме ви, че за певицата се говореше, че е любовница на Тодор Живков. Тя обаче категорично отрича тези слухове, заявявайки категорично, че той единствено се е възхищавал на музикалния й талант, предават от БЛИЦ.