Тайната е разкрита: Виж с какво гласи Доган сега!

Тайната е разкрита: Виж с какво гласи Доган сега!
5 (100%) 1 vote

Ахмед Доган се върнал към първата си любов, твърди Димитър Тадаръков

Доган се завръща ударно в науката!

Димитър Тадаръков разкри в ефира на БиТиВи една от най-големите загадки в държавата. Ако още ви е любопитно „Какво точно се случва в сараите на Доган?”, просто питайте бившия шеф на фонд „Земеделие“.

Бившият съпруг на Станислава Рудолф сподели в ефира на БиТиВи интересна информация. Тадаръков повече от категорично заяви, че Доган готви голям научен труд.

Почетният председател не само не дърпал конците на властимащите, ами и окончателно загърбил политиката. „Сега се чуваме и се виждаме много често с Доган. Добре си отворете ушите – г-н Доган една година не се занимава с политика. Убеден съм и съм наблюдател. Той пише голям научен труд, занимава се с наука, и това е неговото верую, което го води сега. Преди три дни го видях“.

Подозираният като собственик на милиони описа каква е ситуацията в сараите. Тадаръков твърди едва ли, не че Доган живее като абсолютен отшелник. Зад високите зидове на дома му не ставали никакви тайнствени срещи, никой не го търсел и не стоял на опашка пред вратата му.

Ето кой знае какво се случва в сараите!…Или поне така твърди

Сокола се отдал на първата си любов – науката и трябвало да му се вярва, че окончателно е забравил за държавните дела.
Преди време се шушукаше, че една от мечтите му е да напише книга за Левски, но той не потвърди намеренията си. От друга страна Тадаръков не поясни какъв е обектът на изследване на тайнствения научен труд, който пише Доган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар