Леонардо ди Каприо в паника! Отвлякоха племенницата му!

Леонардо ди Каприо в паника! Отвлякоха племенницата му!
5 (100%) 1 vote

Шестгодишната Нормади Фарър вече дни е в неизвестност

Леонардо ди Каприо е в шок от новината, че малката му племенница е била отвлечена. Холивудският актьор буквално е изпаднал в паника от няколко дена след като станало ясно, че дъщерята на доведения му брат Адам – Нормади Фарър е в неизвестност от няколко дена. Малката Нормади е едва на шест годинки.

Отвлякоха племенницата на Леонардо ди Каприо

Отвлякоха племенницата на Леонардо ди Каприо

Съдът е Калифорния вече е обявил момиченцето за изчезнало и е започнало националното й издирване. Органите на реда са убедени, че става въпрос за отвличане. Бащата на малката Нормади и брат на звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ – Адам, е бил арестуван наскоро в Тексас по обвинение в кражба и притежание и разпространение на наркотици. Само преди седмица беше задържана и майката на момиченцето. На нея й бяха отправени абсолютно същите обвинения. Разследващите се съмняват, че техните арести имат връзка с отвличането на малката Нормади, но категорично отказват да разкрият повече подробности.

Представителите на чичото на Нормади – Лео ди Каприо, обявиха, че звездата е силно разстроен от изчезването на племенницата си и ще съдейства с каквото е необходимо за откриването и жива и здрава, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар