Шестгодишната Нормади Фарър вече дни е в неизвестност

Леонардо ди Каприо е в шок от новината, че малката му племенница е била отвлечена. Холивудският актьор буквално е изпаднал в паника от няколко дена след като станало ясно, че дъщерята на доведения му брат Адам - Нормади Фарър е в неизвестност от няколко дена. Малката Нормади е едва на шест годинки.

[caption id="attachment_264709" align="alignleft" width="300"]Отвлякоха племенницата на Леонардо ди Каприо Отвлякоха племенницата на Леонардо ди Каприо[/caption]

Съдът е Калифорния вече е обявил момиченцето за изчезнало и е започнало националното й издирване. Органите на реда са убедени, че става въпрос за отвличане. Бащата на малката Нормади и брат на звездата от "Вълкът от Уолстрийт" - Адам, е бил арестуван наскоро в Тексас по обвинение в кражба и притежание и разпространение на наркотици. Само преди седмица беше задържана и майката на момиченцето. На нея й бяха отправени абсолютно същите обвинения. Разследващите се съмняват, че техните арести имат връзка с отвличането на малката Нормади, но категорично отказват да разкрият повече подробности.

Представителите на чичото на Нормади - Лео ди Каприо, обявиха, че звездата е силно разстроен от изчезването на племенницата си и ще съдейства с каквото е необходимо за откриването и жива и здрава, предават от БЛИЦ.