Замразяват депутатските заплати?!

Гласувайте за статията

От ГЕРБ настояват народните представители да не вземат по-високи заплати, за да са солидарни с българските граждани

Заплатите на депутатите ще бъдат замразени, ако Парламентът се съобрази с искането на депутатите от ГЕРБ. Бившите управляващи обявиха, че смятат да внесат в Народното събрание проект за замразяване на възнагражденията на народните ни представители. От партията на Бойко Борисов смятат, че такъв проект трябва да се внесе от управляващите и лично се ангажираха те да го сторят, ако от властта се ослушат.

Цецка Цачева поиска замразяване на депутатските заплати

Цецка Цачева поиска замразяване на депутатските заплати

Това обяви Цецка Цачева малко по-рано днес. По думите й всички в Парламента трябва да се съобразят с тежкото положение, в което се намират повечето български граждани и да проявят солидарност с тях, отказвайки да получават повече пари от момента. Цачева припомни още, че по време на управлението на партията й, възнагражденията на депутатите са си останали непроменени.

Цачева обаче е притеснена от факта, че до момента управляващите не показват индикации да замразят заплатите си. „Може би смятат, че като са вдигнали пенсиите средно с по 5-6 лева, а също и минималната заплата с 30, че е време да се погрижат и за себе си и да си гласуват по-високи заплати?“, коментира иронично депутатката от ГЕРБ, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар