Сред изгорелите са двама депутати от Коалиция за България

Вероятно на всеки един водач се е налагало да паркира на неразрешено за това място.

Ако сте се разминали с проблемите с Пътна полиция или пък паякът не е отнесъл автомобила ви, то вие спокойно бихте могли да се определите като истински щастливци. Днес обаче народните избраници за пръв път попаднаха под ударите на Центъра за градска мобилност. Депутатите уж забравили, че зоната около Народното събрание вече е свободна за движение и паркирали лъскавите си возила там, където им е удобно.

[caption id="attachment_264690" align="alignleft" width="300"]Сред изгорелите са двама депутати от Коалиция за България Сред изгорелите са двама депутати от Коалиция за България[/caption]

Разбира се изобщо не се съобразили, че ще пречат на движението. А и как иначе, след като са свикнали да мислят само и единствено за себе си... Служителите на столичните паяци обаче не пропуснали нарушението и разбира се сложили скоби на автомобилите на прегрешилите депутати. Дейността на паяка се отрази на заседанието на Народното събрание. Наложи се то да бъде прекратено заради неволите на депутатите.

Разбрали за случващото се, те хукнали през глава да спасяват автомобилите си. Сред ужилените народни избраници били Антон Кутев е Борислав Гуцанов, и двамата от Коалиция за България, пише Блиц. Не се пояснява обаче дали двамата депутати са успели да отърват колите си без санкция, използвайки депутатските си карти или пък са си платили, както е редът (много съмнително).