Ужас! Вижте какво нападна страната ни!

Ужас! Вижте какво нападна страната ни!
5 (100%) 1 vote

Гадините са с чудовищни размери, писнаха очевидци!

Освен бум на респираторните заболявания и вируси, топлото време „отприщи” и други поразии. Необичайното за зимните месеци положителни, почти пролетни температури предизвика и бум сред раждаемостта на гризачите. Топлата зима е провокатор за подобна аномалия, твърдят специалистите. Плъхове с огромни размери тормозят жителите на много градове и селища в страната.

Поразиите, които причиняват на домакинствата не са малки, заради непрекъснато увеличаващия им се брой. Според експертите единствено ниските температури и студеното време може да „спре” популацията на плъховете, както и да унищожи най-слабите и болни от клановете им.

plahoveПълчища от черни плъхове с мутантски размери са забелязани в много краища на страната. Жена от село в Карнобатска област споделя, че в кокошарника неизвестно животно откъснало главите на три от кокошките й. Домакинята помислила, че там е влезнала белка или пор, които имат подобни навици.

Сложила капан за мишки с отровна примамка, разказва тя пред вестник „Телеграф”, но тя изчезнала, а в капана не се хванало нищо. След което заложила по-голям капан и на другия ден в него намерила черен плъх с размерите на средно голям котарак.

Подобни истории разказват стопани и из други области на България. Мутантите нападали най-вече реколтата в хамбарите, но не „отказвали” и всякакви други вкусотии, които им попадали по пътя. Един селянин се оплакал дори, че ненаситниците му пробили с острите си зъби пластмасов бидон и той се „простил” с десет литра домашна ракия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар