Алкохолът ме накара да правя неща, които не бих направила ако бях трезва

Гласувайте за статията

Странно е как заради любимия човек сме готови да правим всякакви глупости

С капките Алкофитал се възстановявам бавноАз съм съвсем обикновено момиче на 25 години, което от едно известно време е на кръстопът. Много ми е мъчно за това, че все не мога да попадна на правилния човек, но вече не се задоволявам с извинението, че явно такъв ми е бил късмета. След последния човек, който замалко не обърка живота ми, аз мисля, че ще е по-добре за мен да остана малко сама, за да си взема живота в ръце. Не ми харесва това, в което започнах да се превръщам.

Компанията, в която бях преди, бяха все някакви баровци, а бившия ми приятел беше обикновен автомонтьор, който много искаше да подражава на богатите си клиенти и приятелчета. Затова се държеше гадно с мен, ходихме да пием по разни скъпи клубове. Сега даже се съмнявам дали не е минал и на нещо по-твърдо.

Покрай тях аз също започнах да пия. Имало е дни, в които почти не съм изтрезнявала. Това много ми пречеше на работата. Най-лошото беше, че аз осъзнавах какво се случва, но бях като хипнотизирана. От унеса ме извади последната разправия между нас, която завърши и с побой.

alkoFital_Сега лекувам разбитото си сърце и алкохолната си зависимост, която не ме остави дори и след като се разделихме. За да се справя с алкохола взимам капки Алкофитал. Те ми помагат да държа алкохола настрана, защото ми става лошо от него, когато съм взела от билковите капки. Вече един месец мина, откакто ги взимам и съм с надежда, че нещата ще се оправят.

Катя Величкова, Пловдив

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар