Митьо Очите и Кела си стиснаха ръцете

Митьо Очите и Кела си стиснаха ръцете
5 (100%) 1 vote
Непримиримите врагове Димитър Желязков-Очите и Пламен Дишков-Кела сключиха „пакт за ненападение”

Митьо Очите и Кела бяха в страховита война през последните 10 години. Техните имена бяха спрягани в серия от кървави атентати и убийства в бургаския регион – пише „България днес”. Тогава бандите на Очите и Кела водиха непримирима война за завземане на територии в ънгърграунда. Сега това е само история.

Бившите смъртни врагове демонстрират много близки отношения в последните месеци и вече усилено се спрягат като партньори в няколко бизнеса в бъдеще – отбелязва изданието. Преди дни Очите и Кела били забелязани отново заедно в едно от култовите нощни заведения в Поморие.

Митьо Очите опрости греховете на Кела

Бъдещото им сдружение е част от плановете им за пълно изчистване на имиджа. Все пак пред Кела предстои дело, в което той е обвинен в поръчител на убийството на бургаския бизнесмен Димитър Стаматов-Мастара. Съдебният процес по този случай се точи вече 12 години – отбелязва изданието.

Досущ като печени дипломати Желязков и Дишков сключили „пакт за ненападение” – твърдят ченгетата, запознати с делата в бургаския ъндърграунд. Според тях двамата са се договорили да не си мъстят за стари „кървави” грехове и да не се топят един друг пред полицията и съдебните власти, за да не лежат в затвора.

Кела

Кела става съдружник на Очите в туристическия бизнес на морето

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар