Машина премаза главата на работник, шефовете му: Сам си е виновен

Гласувайте за статията

Мъжът е починал на място след зверския инцидент, колегите му са в шок от видяното

45-годишен работник загина на място след като една от машините във фирмата, в която работи, премаза главата му. Жертвата, чието първо име е Еркан, е родом от Кърджали, а самата трагедия се е разиграла в предприятието, в което работи – фабриката „Теклас“, намираща се на пътя между Кърджали и Момчилград. Компанията се занимава с производството на каучукови изделия за автомобилната промишленост.

Машината-убиец в Теклас

Машината-убиец в Теклас

Колегите на загиналия, които са станали свидетели на целия кървав инцидент, са в шок от случилото се. „Беше кошмарно. Машината-робот буквално премаза главата му и го уби на място“, споделят ужасените очевидци. Мъжът е бил нов във фирмата, започнал е работа на 10 януари тази година. От ръководството на фабриката също коментираха нелепия инцидент. Те обаче бяха категорични, че Еркан сам си е виновен за участта си. „Нарушил е разпоредбите за безопасност като е влязъл в оградено пространство, в което е забранено“, обясниха от „Теклас“.

Заради нарушението му се е задействал сензорът на машината, която го ударила фатално в главата. Загиналият Еркан е семеен, има и две деца, които остават сирачета, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар