Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов: Защо хвали оня дудук Бареков?!

Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов: Защо хвали оня дудук Бареков?!
5 (100%) 1 vote

„Имах приятел Петър Стоянов, вече нямам. Дано никога повече не го видя“, беснее бившият син депутат

Подкрепата, която Петър Стоянов декларира толкова явно за Николай Бареков и „България без цензура“ буквално взриви политическите среди. И докато едни приеха по-скоро с усмивка думите на бившия държавен глава, то част от някогашните му колеги в СДС реагираха на казаното като на тежко и непростимо предателство.

Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов

Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов

Един от тях е Едвин Сугарев. Бившият син депутат изригна остро срещу Стоянов, обвинявайки го индиректно, че се е продал на Бареков. „Направо зяпнах като го чух да хвали оня дудук Бареков. Нямам обяснение за думите му“, категоричен е Сугарев. И продължава с нападките, заявявайки, че единственото логично обяснение за постъпката на бившия държавен глава е някаква моментна инфантилност.

„Не мога да повярвам, че всички в България се продават по този отвратителен, циничен начин“, категоричен е Сугарев, очевидно визирайки някогашния си съпартиец. „Това е омерзително“, беснее още Сугарев.

Припомняме ви, че по време на интервюто си за предаване на бТВ преди няколко дена Петър Стоянов не само, че не скри подкрепата си за Николай Бареков и неговата „България без цензура“, ами дори призова всички българи да гласуват за бившия журналист, припомнят от svobodata.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов: Защо хвали оня дудук Бареков?!”

  1. Dimitar Shterev

    май 23. 2014

    Подкрепям Едвин Сутарев ! Не вярвах на ушите си като слушах П.Стоянов ! Омерзително !

Добавете коментар