"Имах приятел Петър Стоянов, вече нямам. Дано никога повече не го видя", беснее бившият син депутат

Подкрепата, която Петър Стоянов декларира толкова явно за Николай Бареков и "България без цензура" буквално взриви политическите среди. И докато едни приеха по-скоро с усмивка думите на бившия държавен глава, то част от някогашните му колеги в СДС реагираха на казаното като на тежко и непростимо предателство.

[caption id="attachment_264573" align="alignleft" width="300"]Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов Едвин Сугарев оплю Петър Стоянов[/caption]

Един от тях е Едвин Сугарев. Бившият син депутат изригна остро срещу Стоянов, обвинявайки го индиректно, че се е продал на Бареков. "Направо зяпнах като го чух да хвали оня дудук Бареков. Нямам обяснение за думите му", категоричен е Сугарев. И продължава с нападките, заявявайки, че единственото логично обяснение за постъпката на бившия държавен глава е някаква моментна инфантилност.

"Не мога да повярвам, че всички в България се продават по този отвратителен, циничен начин", категоричен е Сугарев, очевидно визирайки някогашния си съпартиец. "Това е омерзително", беснее още Сугарев.

Припомняме ви, че по време на интервюто си за предаване на бТВ преди няколко дена Петър Стоянов не само, че не скри подкрепата си за Николай Бареков и неговата "България без цензура", ами дори призова всички българи да гласуват за бившия журналист, припомнят от svobodata.com.