Унищожителен компромат срещу Борисов се провали с трясък!

Унищожителен компромат срещу Борисов се провали с трясък!
5 (100%) 1 vote

Бойко Борисов намекна кой е поръчителят на скандалното интервю

Бойко Борисов изригна във Фейсбук срещу скандалното интервю, с което го компрометира Йордан Бонев.

Формалният лидер на национално движение „Свобода“ се опита да потвърди клюката пусната от Бареков, че бившият премиер е приел в дома си Петното, за да му разчисти пътя към властта.

Пред „Галерия” Бонев сподели, че Борисов го е потърсил на връх Коледа. Поканил ги на кафе с Бисер Миланов. На другия ден срещата се състояла. Събеседниците разговаряли три часа, а темите им били повече от любопитни. Според твърденията на Йордан Бонев, Борисов настоял Петното да излезе публично, за да дискредитира Николай Бареков. Трябвало да заяви, че досега е предизвиквал конфликти по заръка на новия политически лидер.

Бисер Миланов се полакомил, защото освен пари Бойко предлагал и власт. Щял да направи и двамата с Бонев известни политици и „Свобода” да замени „Атака”. Това щяло да стане след като червена партия, оглавявана от Първанов влезе в коалиция с ГЕРБ.

Освен това им заръчал да радикализират протеста срещу 500 000 лева. Дал капаро от 12 бона на Петното, а останалите – след като съборят Николай Бареков. Бившият журналист му пречел, защото организирал контрапротестите в защита на Орешарски.

Всичко било капан, защото по-късно полицията ги арестувала пред паметника на Цар Освободител.
boyko borisov

boyko borisov 3

boyko borisov 3
Бойко Борисов реагира мълниеносно на удара. Свали скрийншотове на разговор с Йордан Бонев от Фейсбук, от който си личи, че той е бил търсеният. Към тях добавя кадър от скандалния клип, в който Бареков раздава пари на Петното и компания – неясно с каква цел.

Бонев твърди, че и той може да има подобни, които да му докажат твърденията, но още не ги е извадил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар