Родни туристи в Бали станаха жертва на грозна измама от сънародници!

Родни туристи в Бали станаха жертва на грозна измама от сънародници!
5 (100%) 1 vote

При цена на хотел 110 долара за нощувка, измамниците искали по 290 долара на вечер

Наши сънародници станаха жертва на безпрецедентна измама по време на коледната си почивка на остров Бали. Нашенците са били жестоко прецакани да плащат космически суми за хотел и автомобил под наем. Най-фрапиращото в цялата ситуация е, че българските туристи са били измамени от… други българи!

Наши сънародници са станали жертва на измама в Бали

Наши сънародници са станали жертва на измама в Бали

Измамниците са Мая и Константин Левакови, които се наели със задачата да осигурят хотел и кола под наем за жертвите си. 18-те туристи пристигнали в екзотичната държава, за да прекарат Коледа там. Те били предупредени от Левакови, че ще трябва да заплатят по 290 долара на нощ за престоя си в хотела. Оказало се обаче, че в сградата се извършва преустройство и хората буквално не могат да спят от непрестанния шум. Затова и поискали среща с мениджъра на хотела.

Представете си каква била изненадата им, когато мъжът им съобщил, че цената на стаите е 110 долара на нощ. Или повече от два пъти по-евтино от прибраното от Левакови. За капак се оказало, че измамниците са ги минали и с парите за автомобила под наем. Вместо прибраните от тях 12 000 долара, колата излизала едва 3 бона, научиха от БЛИЦ.

Срещу семейство Левакови е започнало разследване, те са се покрили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Родни туристи в Бали станаха жертва на грозна измама от сънародници!”

 1. Stanislav Boyadjiev

  апр. 01. 2014

  Учудвам се, че тази грозна клеветническа история се е появила и тук, даже в още по-разкрасен и невероятен вид. БЛИЦ си признаха, че не са били прави да публикуват без да поискат становището и на ответната страна, но тук нещата вече са минали всякакви разумни граници. Клевети, клевети, клевети. А тази КЗП е толкова куха структура, че въобще се чудя за какво съществува. Никаква защита не можела да предложи на клиентите, защото видите ли, не била съдебна институция. Ми да я затварят тогава, щом и без това ще стигаме всеки път до съд.

 2. Jechka Georgieva

  апр. 02. 2014

  Стасе, след като изчетох всичко, не ми стана ясно – има ли измама, или не?

 3. Стас

  апр. 02. 2014

  Ами няма, разбира се. Статията в БЛИЦ, която е първоизточник на това писание тук, е скалъпена от едни типични български измамници с цел да наклеветят и съсипят бизнеса на други българи, опитващи се да оцеляват в Бали с туристически бизнес. Бали Инфинити е регистриран в Индонезия туроператор, от който всички са много доволни с изключение на тези, които искат да получат перфектното обслужване безплатно. А написаното с цени на хотели и цена за автомобил, както и за някакви 18 души… Това са художествени измислици. Дълга е историята, но е с подчертан роден привкус.

Добавете коментар