Европа предизвика буря: НЯМА македонска нация!

Европа предизвика буря: НЯМА македонска нация!
4.36 (87.27%) 11 votes

„Братовчедите” от Скопие писнаха като ужилени, ще пишат нота

Отрекоха съществуването на македонска нация!

Бури се вият и земята се тресе в Скопие, но причината не е заради зимата у нас или трусовете в Гърция. „Братовчедите” просто скочиха на нож заради написаното в сайта на Дирекцията по разширяването към Европейската комисия.

Публикуваната информация разкрива, че в Бившата югославска република Македония „Хората и времето, преминали през този кръстопът на Югоизточна Европа, са създали страна, в която се преплитат българска, сръбска, албанска и гръцка култура, православно християнство и ислям”, разказват от frognews.bg

И в Европа виждат националното знаме на Македония така

И в Европа виждат националното знаме на Македония така


Македонците направо пощурели – нито дума не оцелели авторите на съдържанието на сайта за световноизвестните културни постижения и древната им нация! За капак ги споменали като: „Впечатляваща смес от култури се присъединява към европейското семейство“.
kosovo
Информацията в югозападната ни съседка била споделена от гневния вестник „Време” и се разпространила като пожар из медиите. От Външно министерство дали нареждане на македонския посланик в ЕС. Първият дипломат на честолюбивите ни „братовчеди” трябвало да реагира на момента!

Ясно е как ще реагират косоварите на следващия мач по футбол или какъвто и да е масов спорт. За пореден път ще издигнат трансперанти: „Господ ви направи българи, Тито – македонци!”. И този път от Скопие няма да обвинят България в империализъм!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Европа предизвика буря: НЯМА македонска нация!”

  1. Stoiko Stoikov

    май 25. 2014

    рпх

Добавете коментар