Вижте откровената изповед на бившата първа дама на Франция!

Вижте откровената изповед на бившата първа дама на Франция!
5 (100%) 1 vote

Понякога нито властта, нито славата могат да ни направят щастливи!

Властта определено влияе на отношенията. Тя съсипва и дълготрайни връзки. Такава е и историята на бившата първа дама на Франция Валери Трейвильор. В напълно откровен разговор с представителите на медиите на благотворително тържество в Индей дамата е обяснила, че високопоставеното положение е съсипало отношенията й със съпруга й Франсоа Оланд.

Тя била повече от категорична, пише френския вестник „Фигаро”, че никога не е подтиквала мъжа си да става президент на Франция. Била е лишена от подобни грандомански изисквания. Според нея, ако това не се беше случило, вероятността те да продължат да съществуват като семейство била повече от сигурна. Но последващото заемано положение, както и намесата на други хора са развалили трайно на тяхната сплотеност и са повлияли с отрицателен знак на по-нататъшното им просъществуване като двойка.

Валери не отрече, че не е имала желание да бъде първа дама. Но пък влизането й по този начин в Елисейския дворец било сред най-малките й стремежи. Защото, убедена е г-жа Трейвильор, встъпването й във властта „изтрива” житейски ценности като верност и искреност и ги заменя с лицемерие, злоба, предателства и нагаждачество. Единствената „полза” от това да е съпруга на държавен глава било, че й се отдавало възможност да се запознае с жените на много първи държавници от различни страни по света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар