Eто кой вдигал ръка на Лили Иванова

Eто кой вдигал ръка на Лили Иванова
5 (100%) 1 vote
Певицата ходила посинена от бой

„Мъжът ми Любо Енев и аз спасихме Лили Иванова от жесток побой. Щеше да я пребие бившият й съпруг Здравко Радоев. Той беше много неприятен човек и постоянно я тормозеше да пее като Рита Павоне” – споделя пред „България днес” една от легендите на българската естрада Ирина Чмихова.
„Веднъж бяхме на турне с Лили Иванова и мъжа й в Румъния. Тя вече беше известна певица. Седим си на закуска с моя и изведнъж жената от рецепцията се разкрещя на развален руски: „Бързо, бързо, че пребиват вашата певица в стаята, тя силно крещи”.

Лили Иванова

Лили не говори за мъжете в живота си

„И ние с Любо се втурнахме нагоре. Добре че е силен съпругът ми, та спря Здравко да не удари пак Лили. Разкрещя му се: „Само да си вдигнал още веднъж ръка по жена, не знам какво ще те направя!” А Радоев почна да се извинява, че Лили не си учила песните и не можела да ги докара като на Рита Павоне. Абе, ужас! Много неприятен човек е този Здравко” – разказва 84-годишната Ирина Чмихова.
„Ама и Лили, горката, не случи на мъже. Не беше щастлива в браковете си. Все си избираше мъже, които я мачкаха и все насинена ходеше от тях” – споделя Ирина Чмихова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар