Зли феномени затрили Гого

Зли феномени затрили Гого
5 (100%) 1 vote
Смъртта му е паранормална – твърди синът му Димитър

В смъртта на Георги Найденов-Гого са намесени паранормални явления – твърдят от семейството му. „Ние имаме една концепция друга какво е предизвикало тази болест, но тя вече граничи с паранормалното” – коментира смъртта на баща си Димитър Найденов. Според него не грешна диагноза или вина на лекари е причинила кончината на баща му Гого – пише „България днес”.
„Нещо паранормално. Нещо, което въздейства на мозъка” – коментира той случилото се и намекна, че става въпрос за някакъв предмет, зареден с информация”, който би могъл да изпраща сигнали до мозъка на баща му.

Гого

Семейството на Гого имат своето обяснение за кончината му

Димитър намекна, че хората, които биха причинили болестта на баща му, са такива, които разбират от „езотерична материя”. „Всички знаем кои са те – т. нар. феномени” – коментира Димитър Найденов.
„Знам кое предизвика тази болест, но няма да кажа. Не и сега” – коментира съпругата на Гого – Ева. Тя разказва, че малко преди да се разболее певецът, капакът на кристална купа се пръснал необяснимо. Известно време след това изчезнала и основата на тежката кристална купа. „Тя не може да се дематериализира току-така” – разказва Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар