Валери Божинов потъна в черна дупка!

Валери Божинов потъна в черна дупка!
5 (100%) 1 vote

Личните драми съсипаха кариерата на Божинов!

Неясна остава съдбата за бъдещата спортна кариера на Валери Божинов. Половинката на хубавицата Николета Лозанова толкова се беше вдълбал в семейните си дела, които явно се пропукваха по-бързо и от пролетни ледове, че загърби футбола. Това бе и една от причините нападателят да бъде изритан от Спортинг. Както и лошата му спортна дисциплина. Затова той твърди през читателите на „7 дни спорт”, че няма идея дали ще играе за гръцкия тим ПАОК.

Самият Валери заяви категорично, че все никой не го е потърсил и не му е предложим да играе за гръцкия първокласен тим. И не било етично да се тръби каквото и да е на негов гръб. Но според източници, близки до футболиста, той е на стъпка от сключване на договор с европейския боец. Като добавка в това спортния директор на отбора е бивш съиграч на Божинов от отбора във Флорентина. Причината Валери да се дърпа и да не бъде докрай искрен е неговата суеверност.

Кариерата на Божинов претърпява крах

Кариерата на Божинов претърпява крах

Слухът, че играча ще се състезава именно в този отбор се разнесе като новина номер едно не само из българските медии, но и тези в южната ни съседка. Там обаче се обръща внимание на още нещо. Според гръцките вестници дебело се подчертава, че играчът не е бил голям клуб от половин година. Но пък това, че той спортува в Португалия ще бъде в плюс както за опита, така и за футболната кариера на българина. Валери Божинов обаче е сигурен в едно. И то е, че иска да рита в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Валери Божинов потъна в черна дупка!”

  1. зайка

    апр. 04. 2014

    Hahaha te i che dvamata sa tupi Kato galoshi da Ama Valercho zashto бе чадо ти плати на сайта да ти качат клипчето направено от приятеля ти за да покажеш, че за времето, в което играеш там си понаучил някоя друга думичка на италиански и уж някой ти взима интервю…ХАХАХАХАХХАХАХХАХА. А колата ти е супер грозна да ти кажа, мерси че ни я показа…

Добавете коментар