Венета Райкова крие лична семейна драма

Венета Райкова крие лична семейна драма
5 (100%) 1 vote
В навечерието на своята 40-годишнина водещата продължава да презира своя родител, вижте защо!

Водещата на „Горещо” Венета Райкова никога няма да прости на баща си Румен, че я е зарязал като бебе – пише „Уикенд”.
„Аз нямам баща! Това е един човек, който никога не ме е потърсил” – избухна наскоро в личния си профил във Фейсбук Венета Райкова. Реакцията й бе провокирана от коментари, че синът й Патрик страшно приличал на дядо си по майчина линия и му е „одрал кожата”.
Според интернет приятелите на тв водещата родителят и чедото й имали еднакви кръгли лица,чип нос и тънки устни. Очите им били пък като под индиго – с акцент на живите хитри искрици в тях. Впрочем същите черти притежава и Венета, но тя категорично отказва да признае, че природата си е направила лоша шега, напомняйки й ежедневно в огледалото за мъжа, зарязал нея и майка й преди много години.

Венета Райкова Патрик

Патрик на Венета приличал на дядо си

„Не сравнявайте детето, за което аз давам живота си, с този човек. Той не се обади дори да честити раждането на внучето си” – беснееше Венета Райкова във Фейсбук.
Навремето омразният Румен напуска Венета и майка й, увлечен по друга жена. С малкото дете на ръце майката на тв звездата – Цанка, едвва свързвала двата края в провинциално Попово. Кошмарът бил пълен, защото всички в градчето се надсмивали над жестоката й участ – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар