Кристиан Вигенин претърпя злополука!

Кристиан Вигенин претърпя злополука!
5 (100%) 1 vote

Министърът на външните работи в момента се намира в Правителствена болница

Кристиан Вигенин е претърпял злополука и в момента се намира в Правителствена болница за лечение. Министърът на външните работи е счупил лошо ръката си след като се е подхлъзнал и паднал заради лошото време. Новината беше съобщена в ефир от водещия на „120 минути“ по бТВ Светослав Иванов, където Вигенин трябваше да гостува малко по-рано тази вечер.

Кристиан Вигенин си счупи ръката

Кристиан Вигенин си счупи ръката

Именно бързайки за студиото, външният министър е паднал и се е стигнало до сакатлъка. Въпреки всичко обаче Вигенин все пак се съгласи да даде интервю по телефона за медията, макар и от болницата. Той дори се пошегува, че това е най-странното място, от което е давал интервю. Министърът разкри, че чака да му бъде направена рентгенова снимка и да му поставят гипс.

Заради инцидента водещият и Вигенин не успяха да обсъдят в детайли политическата обстановка в страната както и актуалните събития от политическия живот. Единствената препратка със случващото се в момента беше шегата на Иванов за колегата на министъра Страхил Ангелов, който отиде до Сирия и се върна невредим, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар