Журналистът започна с предизборните обещания, щял да осигури таблет на всяко дете

Намеренията на Николай Бареков не само да влезе в политиката, ами и да се добере до властта, стават все по-явни с всеки изминал ден. По време на учредителния конгрес на "България без цензура" днес журналистът заяви категорично, че иска да управлява България и то не един, а цели два мандата! Под думите му това време било необходимо, за да изпълни на максимум програмата си.

[caption id="attachment_264123" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков се гласи за властта Николай Бареков се гласи за властта[/caption]

На събитието в НДК Бареков оповести още, че в програмата си е заложил връщането на прогресивното облагане, а също така и да осигури таблет за всяко дете. Освен това той смята да наложи достойно заплащане за българите и диференцирано ДДС за храните и лекарствата.Бившият изпълнителен директор е категоричен, че ще осигури работни места за всички български граждани. Единствената причина за напъните на журналиста да се набута във властта пък било желанието му да работи за доброто на обществото.

На конгреса по учредяването на партията си Бареков заяви, че няма никакво желание да се конфронтира с другите партии и иска да работи с тях за примирие и обединение на нацията, предават от ПИК.