Ева на Гого от Тоника призна в покъртителна изповед: Знам какво го разболя

Гласувайте за статията

В последните си мигове музикалната легенда й пишел на листчета „Не плачи, а пей!“

Ева Найденова, съпругата на починалия преди няколко седмици Георги Найденов-Гого от Фамилия Тоника за пръв път проговори за починалия си съпруг. В откровено интервю за бТВ скърбящата Ева разкри, че е убедена какво точно е разболяло обичания изпълнител.

Ева разплака всички с изповедта си за Гого

Ева разплака всички с изповедта си за Гого

По думите й в дома им имало голяма, кристална купа – награда от музикален фестивал в Полша. Призът тежал около 30 килограма, а един ден най-ненадейно какпък му се счупил. Без някой да го е докосвал. В последствие мистериозно изчезнала и основата му. Ева е убедена, че става въпрос за черна магия, направена на Гого, която влязла в дома им заедно с кристалната купа. „Как иначе се обясняват тези явление“, отговори Ева на въпроса на водещата Петя Дикова дали вярва в подобни неща.

Вдовицата разкри още, че в последните си мигове Гого правел всичко възможно, за да я утеши. И въпреки, че вече не можел да говори, певецът й написал на листче „Не плачи, а пей“, през сълзи споделя Ева. Изпълнителката разкрива още, че, за да я предпази в тежкия момент, Гого я накарал да излезе от стаята секунди преди да почине.

„Надхитри ме. Накара ме да изляза от стаята, за да си отиде“, разказа Ева, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ева на Гого от Тоника призна в покъртителна изповед: Знам какво го разболя”

  1. Liusi Vasileva

    февр. 28. 2014

    Ева ЛАС синдромът,от който умря съпругът ти е тежко дегенеративно генетично заболяване.викат му еврейска боласт,не черна магия,мила.Знам,че ти е много тежко,но причините за тази болест не са известни затова няма лек.мой близък почина преди 2 години от същото.Изчела съм материалите за болестта и знам,че простое мал шанс да заболееш от това.Няма спасени,но няма и черни магии.Моля те ,не говори такива неща,защото се излагаш.

Добавете коментар