Бившото лице на бТВ от пролетта ще се изявява в конкурентната Нова телевизия

Ани Салич най-накрая повдигна завесата над новия си проект и показа новото си работно място. Бившата новинарка на бТВ от пролетта ще се изявява в конкурентната Нова телевизия, където ще води свое авторско предаване на име "Новите герои".

[caption id="attachment_264057" align="alignleft" width="300"]Ани Салич показа новото си работно място Ани Салич показа новото си работно място[/caption]

Продукцията ще се излъчва в праймтайма на медията, а заснемането на първите епизоди вече е факт. Запознати разкриха, че предаването "Новите герои" ще стартира с благотворителна инициатива. В него ще се включат някои от най-популярните лица на България, а самата кауза ще бъде под надслов "За всички деца на България". Идеята на Салич е да бъдат събрани на едно място всички двойки, имащи нужда от ин витро процедура, която обаче не могат да си позволят.

Припомняме ви, че преди по-малко от месец журналистката напусна бТВ в посока Нова ТВ. Репортерката си е взела съвсем кратка почивка, тъй като е нямала търпение да се върне обратно на работа пред камерите. В Нова Ани Салич ще работи заедно със съпруга си Бранко, който също напусна бТВ, предават от ПИК.