Митьо Очите пак се развилня в Бургас

Митьо Очите пак се развилня в Бургас
3.67 (73.33%) 3 votes
Пламна нова война за дрогата на морето

Пореден кървав екшън разтърси Бургас. Мелето се разиграло пред дискотеката „Планета Пайнер Клуб” – пише в. „Уикенд”. Заведението е станало арена на свиреп сблъсък между бандата на Митьо Очите и конкурентни гангстери, гравитиращи около лихварския бос и бившия шеф на ММА федерацията у нас Любен Джубрилов – отбелязва изданието.
В зверския бой се включили двайсетина мутри. От полицията обаче засега не дават подробности за екшъна, може би защото на мелето станали свидетели няколко ченгета от Първо РПУ, празнували Атанасовден на свой колега. Според лаконичното съобщение на полицията в заведението се скарали две компании, като свадата прераснала в бой, при който имало намушкан с нож охранител на бара.

Митьо Очите

Митьо Очите контролира дрогата чрез бандата на Рочата

Запознати с ъндърграунда разкриват, че причината за свадата е контрола върху дрогата в Бургас. Едната банда е била на Димитър Харалампиев-Рочата, близък сподвижник на Митьо Очите. Мутрите срещнали отпора на Алфа и Големия Киряз, които също били със свои охранители. В мелето пострадал охранител на заведението, който се опитвал да разтърве мъжагите. Той бил намушкан във врата с нож, но е без опасност за живота – научаваме от изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар