Шок! Арестуват Коко Динев?!

Шок! Арестуват Коко Динев?!
5 (100%) 2 votes

Коко Динев май здравата нагази в проблемите! Може да го арестуват!

Националната агенция по приходите и полицейските части яко са нагазили Коко Динев. Шефът на пловдивския тим „Локомотив” не за първи път се разследва за черно тото и за фалшиви финикийски знаци. В неговото казино „Финикс”, което се намира на контролно –пропусквателния пункт на Кулата данъчни и ченгета са открили куп фалшиви пари. В касите на игралното заведение са намерени голяма сума подправени долари, евро и български левчета.

Бившият бос на футболния отбор „Вихрен” от родния му град Сандански отрича да са негово притежание. Той обяснил пред ченгетата, че лъжливите пари са най-вероятно на клиенти от игралното заведение, които са ги внесли, за да ги „изперат” тук. Дори и така да е, Динев е трябвало да информира за тази далавера, но хазартния бос така и не го е сторил.

emiliya_koko_dinev-Преди време, припомнят запознати, ловецът на чалга съпруги отново беше нагазил лука. Пусна се слух, че той ще търка наровете в пандиза заради данъчни измами и черно тото, ако бъде хванат. Слухът се пусна малко след като замина с пловдивския футболен отбор на лагер в Испания. Преди около две години Коко Динев напусна управлението на „железничарите”, защото беше нарочен от феновете, че вкарва черно-белите само в предварително изтъргувани мачове.

Дали отново ще се измъкне чист като пролетна роса или сериозно ще бъде разследван, а може би дори арестуван, тепърва ще се види. Срещу бизнесменът е насрочено разследване, което ще продължава да нищи фактите. Динев попадна на мушката на разследващите органи още в началото на този месец, когато заедно с тима си „Локомотив Пловдив” замина на лагер извън страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар