Румен Петков се развилня в ефира на бТВ

Гласувайте за статията

„Неподготвена сте“, заяде се политикът с водещата на сутрешния блок

Зрителите на бТВ станаха свидетели на поредния политически сеир в ефира на медията. По време на интервюто си за сутрешния блок на телевизията, Румен Петков не успя да се сдържи и отново демонстрира невъздържания си нрав. Политикът се нахвърли върху водещата Генка Шикерова, обвинявайки я, че не е достатъчно добре подготвена. Повод за гнева му стана въпросът на Шикерова защо Петков не е уведомил Сергей Станишев и Корнелия Нинова за разговорите си за АЕЦ Белене.

Румен Петков отново се развилня

Румен Петков отново се развилня

„Да си тръгна ли?“, развилня се Петков пред шашардисаната водеща. Бившият министър заяви, че няма нищо общо с решението на ГЕРБ също да се включат в разговорите за новата централа. Депутатът разкри още, че министърът на икономиката Драгомир Стойнев и министър-председателят Пламен Орешарски са наясно със срещите му с ГЕРБ за проекта.

Петков заяви още, че няма за какво да се чувства виновен, че се е срещал с Бойко Борисов. Според него проблемът не е в срещата, а във факта, че Станишев и Корнелия Нинова отказват да разговарят с лидера на ГЕРБ. Въпросът на Генка Шикерова в качеството си на какъв взема толкова присърце проекта за АЕЦ Белене обаче го изнерви, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар