Николай Бареков отново изригна: Георги Първанов е политически труп

Гласувайте за статията

Журналистът обяви, че в края на тази седмица ще покаже публично сметките си

Николай Бареков не спира да скандализира с анализа си на политическата ситуация в страната в момента. Журналистът даде поредна оценка на политическия проект на Георги Първанов АБВ. Бившият директор на ТВ7 заяви, че за него Първанов е политически труп и точно заради това формацията му няма никакъв шанс. В интервю за вестник „Ретро“ Бареков е категоричен, че АБВ няма да има успех на евроизборите. Това не е и целта на участието им.

Николай Бареков е убеден, че ще влезе в европарламента

Николай Бареков е убеден, че ще влезе в европарламента

„Георги Първанов стои изцяло зад Бойко Борисов, сигурен съм“, обяви репортерът. Именно това се цели с включването на АБВ на изборите – да се дръпнат избиратели от БСП и по този начин ГЕРБ да успеят да вземат повече гласове от тях през май. Бареков разкри още, че финансира собствения си проект – „България без цензура“ с изцяло собствени средства.

Журналистът се кани да разкрие сметките си в края на тази седмица с намерението да дари всичките си спестявания на движението си. Той е сигурен, че ще успее да вкара между двама и четирима евродепутати след изборите. АБВ обаче ще бъдат извън Европейския парламент, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар