Бареков скочи и на президента Росен Плевнелиев

Бареков скочи и на президента Росен Плевнелиев
5 (100%) 1 vote

Обвини го, че обслужва част от криминалния бизнес в страната

Новоизлюпеният политик Николай Бареков отново яхна гребена на вълната на недоволството.

Този път Бареков прекрачи всякакви граници, нападайки държавния глава с думите, че обслужва интересите на част от криминалния бизнес в страната.
Той подчерта, че не е ясен принципът, по който е подбрал членовете на делегацията, която го придружи в Китай.
Председателят на „България без цензура” е поканил представители на трите най-големи работодателски организации представители, на които изразиха своето недоволство от действията на Плевнелиев в отворено писмо.

Обвини Плевнелиев, че обслужва част от криминалния бизнес в страната

Обвини Плевнелиев, че обслужва част от криминалния бизнес в страната

В петък Бареков ще се срещне с представители на БСК (Българската стопанска камара), БТПП (Българската търговско-промишлена палата) и АИКБ (Асоциацията на индустриалния капитал в България).
Към този момент трите организации остават в очакване на отговор от Росен Плевнелиев как се е стигнало до този абсурд да не бъдат поканени в делегацията при визитата му в Китай.
Те твърдят, че до последния момент визитата на държавния глава в Китай е била пазена в тайна и по този начин е ощетена преобладаващата част от българския бизнес, която дава 75% от БВП (брутния вътрешен продукт).

Председателят на АИКБ Васил Велев уточнява, че в същото това време в делегацията е била включена фирмата на Иво Прокопиев „Соларпро“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар